Restauracja będzie otwarta Jutro od 12:00
wegańska zupa na bazie borowików, podgrzybków, cebuli, czosnku, oliwy z oliwek, wina białego, grzanki czosnkowe
ryż carnaroli, podgrzybki, ser Grana Padano D.O.P., cebula, masło, białe wino, natka pietruszki, polędwica wołowa
ryż carnaroli, podgrzybki, ser Grana Padano D.O.P., cebula, masło, białe wino, natka pietruszki
delikatna polędwiczka wieprzowa pieczona z masłem rozmarynowym podana z gnocchi w sosie śmietanowo–grzybowym oraz mixem sałat z pieczoną papryką
wołowina siekana, świeża trufla, cebula czerwona, pomidor suszony, żółtko, kapary, oliwa truflowa, masło truflowe, podany z pieczywem
wegetariańska zupa na bazie gruszki, cebuli, selera, pietruszki, selera naciowego, natki, mleka, oliwy z oliwek z truflą podana z chipsem z pietruszki
Świeża trufla, żółtko, ser Pecorino Romano D.O.P., oliwa truflowa, świeży pieprz
ryż carnaroli, świeża trufla, suszony pomidor, pasta z czarnej trufli, ser Grana Padano D.O.P., cebula, śmietana, białe wino, oliwa truflowa
ryż carnaroli, świeża trufla, polędwiczka wieprzowa, suszony pomidor, pasta z czarnej trufli, ser Grana Padano D.O.P., cebula, śmietana, białe wino, oliwa truflowa
delikatne medaliony z polędwicy wołowej z sosem śmietanowo-truflowym podana z opiekanymi ziemniakami oraz dzikim brokułem "Bimi"