wegańska zupa na bazie borowików, podgrzybków, cebuli, czosnku, oliwy z oliwek, wina białego, grzanki czosnkowe
pieczona papryka, ser Ricotta wędzona, cebula, czosnek, pomidor, wędzona papryka, orzech laskowy, masło, oliwa z oliwek EV, śmietana, szczypiorek
ryż carnaroli, podgrzybki, ser Grana Padano D.O.P., cebula, masło, białe wino, natka pietruszki, polędwica wołowa
ryż carnaroli, podgrzybki, ser Grana Padano D.O.P., cebula, masło, białe wino, natka pietruszki
sos śmietanowo-grzybowy, mozzarella fior di latte, podgrzybki, ser Grana Padano D.O.P., cebula, czosnek, natka pietruszki, boczek
sos śmietanowo-grzybowy, mozzarella fior di latte, podgrzybki, ser Grana Padano D.O.P., cebula, czosnek, natka pietruszki
delikatna polędwiczka wieprzowa pieczona z masłem rozmarynowym podana z gnocchi w sosie śmietanowo–grzybowym oraz mixem sałat z pieczoną papryką
Sos dyniowo - rozmarynowy, mozzarella, ser Ricotta Affumicata (wędzony), chips z jarmużu, rukola, prażone pestki dyni, czosnek, oliwa z oliwek EV